Pareldag Oude IJsselstreek 10 juni 2019

Op Tweede Pinksterdag wordt in Oude IJsselstreek de jaarlijks terugkerende Pareldag georganiseerd.
Dit keer worden kleine, bijzondere, unieke parels aan een snoer rondom Westendorp en Heelweg West geregen in een fietstocht van 25 kilometer.

De aard van de fietstocht is afwisselend en onderweg beleeft en ziet u bijzondere activiteiten, exposities en mooie locaties.
U kunt tijdens deze editie o.a. genieten van sketches van de toneelvereniging Minerva, uw dialect kennis testen, een jeneverstoker ontdekken en heerlijk ambachtelijk gebakken brood proeven. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven. Laat u verrassen!

Het start- en eindpunt is bij Kulturhus De Vos in Westendorp.
U kunt starten tussen 10.00 en 13.00 uur en het programma duurt tot 17.00 uur.
Het routeboekje is te verkrijgen bij de start en vanaf 30 mei bij Kulturhus De Vos en vanaf 3 juni bij VVV Ulft.
De boekjes kosten € 3,00 per stuk inclusief een consumptie bij De Vos.

De Pareldag wordt georganiseerd door enkele toeristisch ondernemers en de VVV. Het initiatief is voortgekomen uit een netwerkdag voor toeristische ondernemers. Deze werkgroep heet ''Laat zien wie je bent'’ en wil de identiteit van de gemeente naar voren laten komen. Dit doen ze door parels van de verschillende kernen in een fietstocht aaneen te rijgen. Dit zijn grote parels, maar kunnen ook kleine unieke verrassende of bijzondere parels zijn. Starten kan tussen 10.00u en 13.00u  bij Kulturhus de Vos Halseweg 2 7054 BH Westendorp, het programma duurt tot 17.00 uur.

Meer informatie over het programma leest u op Oude IJsselstreek Facebookpagina Pareldag Oude IJsselstreek.

Pareldag 2019 is mede mogelijk gemaakt door stichting 'Pak an' en gemeente Oude IJsselstreek.