IJzersterke arrangementen

Het zuidelijkste puntje van de Achterhoek biedt verrassend veel variatie!

Vroeger was de omgeving van Ulft en Terborg het kloppende hart van de Achterhoekse ijzerindustrie. Tegenwoordig is het een gebied vol erfgoed en cultuurhistorie in een vriendelijk rivierenlandschap. Samen met de eeuwenoude bosgebieden rondom Varsseveld, vormt het de veelzijdige

gemeente Oude IJsselstreek. Heden en verleden komen hier samen!

 

In deze gids vind je volop ideeën voor een compleet dagje uit in Oude IJsselstreek. Actief, creatief, culinair of cultureel, of je nu met z’n tweeën bent of met een groep; er is voor elk wat wils! IJzersterke arrangementen op en rondom het oergezellige DRU Industriepark. Ze brengen je langs karakteristieke lunchadresjes, sfeervolle theetuinen en wijngaarden, in combinatie met de leukste activiteiten en bezienswaardigheden. Het vervoer tussen de locaties is op eigen gelegenheid, tenzij anders is aangegeven.

 

Reserveren kan heel eenvoudig via de VVV Oude IJsselstreek of de informatiebalie van het DRU Industriepark, tenzij anders vermeld. De reserveringskosten bedragen € 5,- per boeking.

Heb je andere ideeën of wil je zelf combinaties maken? Stel dan je eigen arrangement samen! Vanaf pagina 16 vind je de alle activiteiten bij elkaar, inclusief de contactgegevens.

 

Een oergezellig dagje uit in Oude IJsselstreek!

Download hier de brochure

Meer informatie over de arrangementen en reserveren:

VVV-agentschap Ulft/ ICER

Hutteweg 32
7071 BV Ulft

T. 0315-820280

E. info@vvvulft.nl

 

 

 

 

DRU Industriepark

Huttenweg 24

7071 BV Ulft

T. 0315 – 200 150
E. info@dru-industriepark.nl

 www.dru-industriepark.nl