Zomerprogramma op DRU Industriepark

Het zomerprogramma op het DRU Industriepark begint op zaterdag 25 juli om 20.00 uur met een concert van Harmonie Ulft op het grote zomerterras (of bij minder weer in de SSP hal). Met een cocktail van pop, lichte muziek, schlager en blaasmuziek is er voor ieder wat wils. Entree is vrij.

Op het zomerse terras draait vrijdag 31 juli om 22.00 uur 'Qui m'aime me suive'. Bij minder weer in de SSP hal. Entree is vrij. Het verhaal: De gepensioneerde Gilbert en Simone wonen in een dorpje in Zuid-Frankrijk en ervaren nogal wat ergernissen in hun huwelijk. Het constante cynisme van haar echtgenoot, hun geldtekort, maar ook het plotselinge vertrek van haar buurman en geheime minnaar Étienne, zorgen ervoor dat Simone ervoor kiest om haar man te verlaten. Maar dan besluit Gilbert dat hij tot alles bereid is om zijn echtgenote en grote liefde voor zich terug te winnen.

Op vrijdag 7 augustus vanaf 20.00 uur is de DRU-pubquiz op het buitenterras (of bij minder weer in de SSP hal). Een team bestaat dit jaar uit slechts 2 personen en wordt op een veilige 1,5 meter van de andere teams gespeeld, afluisteren is er dus even niet bij. Een teamticket kost 7,50 euro.

Bier Blues Barbecue is op zaterdag 15 augustus. Met muziek van The BBR Band, een pittige barbecue en een mooi biertje op het terras (of bij minder weer in de SSP hal).

Het concert van De Boetners op 22 augustus is reeds uitverkocht.

De zomer wordt afgesloten op zaterdag 29 augustus met de zomerfilm 'The Peanut Butter Falcon'. Om 22.00 uur begint de film op het zomerterras (of in de SSP hal bij slecht weer). Wanneer twee jongens elkaar tegenkomen tijdens hun vlucht, blijkt de band onverwachts sterk en beleven ze samen wilde avonturen als bondgenoten. Zak, een jongen met het syndroom van Down, heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler, die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen. Entree is vrij.

Naast bovenstaande activiteiten in de buitenlucht (of bij minder weer in de SSP hal) zijn er vier pianoconcerten in de theaterzaal in het kader van het tiende Internationaal Euregio Rijn–Waal Studentenmuziekfestival.
Op dinsdag 21 juli om 19.30 uur brengen Daniël Vissers en Peiyun Xue uit Nederland werk van Schumann, Chopin en Brahms.
Op zaterdag 25 juli om 19.30 uur brengt Clara Strobel uit België werk van Ludwig van Beethoven.
Op dinsdag 28 juli om 19.30 uur brengt Jorian van Nee uit Nederland naast eigen werk muziek van Schumann en Scrjabin.
Op zaterdag 1 augustus om 19.30 uur brengt Vinsenso Julius Pratama Husin uit Indonesië werken van Bach, Chopin, Liszt en Debussy. De toegang is telkens gratis, maar er dient wel een plek te worden gereserveerd.
Op zondag 26 juli is er voor de kleintjes de Dribbel minishow, om 15.00 en om 16.30 uur. Kaarten kosten 10,25 euro.

Voor alle activiteiten (ook bij gratis entree) dat reserveren verplicht is. Dat kan via receptie@dru-industriepark.nl, of via 0315-200150, of in het nieuwe DRU Inspiratiepunt.