Wijngaard en Uutbloashalte "Hofstee de vennebulten"

Uutbloashalte
Hofstee De Vennebulten ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied De Vennebulten in Heelweg, waar veel fietsers en wandelaars hun vrije tijd doorbrengen. Diverse fietsroutes passeren ons, waaronder knooppunt 39 van de bekende knooppuntenroutes. Daarnaast is Hofstee De Vennebulten het start- en eindpunt van twee hele mooie fietsroutes van Route.nl.

Na of tijdens een heerlijke fietstocht of wandeling is het fijn uutbloazen bij ons in de Uutbloashalte! Trakteer uzelf op een welverdiend kopje koffie, thee of blikje frisdrank met wat lekkers in onze gezellige Finse Kota, of neem plaats in de natuur aan één van onze picknicktafels en zithoekjes.
Ook aan de kinderen is gedacht.: de ranja staat klaar en de kinderen zullen zich goed vermaken in onze buitenspeelhoek.

Tip: Natuurlijk is het ook mogelijk om onze Wijngaard en Uutbloas-halte te gebruiken als start/eindpunt van een fietstocht, wandeltocht of andere activiteit met bijvoorbeeld familie en vrienden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Wijngaard
In mei 2014 hebben wij onze grote droom verwezenlijkt: we hebben meer dan 1000 wijnstokken geplant en zo onze eigen wijngaard gecreëerd. We telen 5 verschillende rassen: Cabernet Cortis , Regent, Cabernet Blanc, Johanniter en Pinot Gris.

Tip: U kunt bij ons terecht voor een rondleiding door de wijngaard en een heerlijke wijnproeverij…buiten in de natuur of binnen in onze gezellige Finse Kota! Neem contact op voor meer informatie. 

Praktische informatie

Zien, Doen & Beleven
Rondleidingen Ja
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Contant
Regio
Regio Achterhoek