Wandelend historie van Ulft beleven

Waar stond het kasteel? Waarom heette het pand bij de brug Hotel ‘De Sluis’ en niet ‘De Stuw’? De brug, die is toch niet zo oud? Hoe was dat vroeger en wat is er met die bruggen gebeurd? Op al die vragen wordt antwoord gegeven. En juist dat willen de gidsen, Tonny Frazer, Benny Evers, Jan Tinnevelt, Stef Hermsen en Jan Hartjes vertellen.
Deze gidsen, leden van de fotowerkgroep van de Oudheidkundige Vereniging Gemeente Gendringen (OVGG), hebben hun energie gestoken in dit project; een wandelroute door een deel van Ulft. De route, ongeveer 4 kilometer, is rolstoelvriendelijk.
Wil je mee, meld je dan aan bij de balie van de DRU Cultuurfabriek. Het kan ook online via www.drucultuurfabriek.nl. Startpunt is bij het standbeeld van de ijzergieter op het plein voor het Portiersgebouw.
Daarna wordt elke vierde zondag van de maand wandelingen verzorgd. Aanmelden kan online of bij de balie tot een half uur voor aanvang. Groepen kunnen op afspraak ook op een ander tijdstip onder leiding van een gids de route lopen. 

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 4.00
Kinderen € 2.00 tot en met 12 jaar

Dag Van Tot Toelichting
Zondag 24 november 2019 11:30
Zondag 22 december 2019 11:30