VVV Inspiratiepunt

In 2018 heeft Achterhoek Toerisme het initiatief genomen tot de ontwikkeling van meerdere VVV Inspiratiepunten, verspreid over de Achterhoek. De gemeente Oude IJsselstreek is één van de gemeenten die deze nieuwe ontwikkeling heeft omarmd en gestimuleerd. Afgelopen anderhalf jaar is er dan ook intensief samengewerkt door Achterhoek Toerisme, VVV Oude IJsselstreek en DRU Industriepark om voor de gemeente Oude IJsselstreek een VVV Inspiratiepunt te realiseren.
Dit DRU Inspiratiepunt is dé plek waar bezoekers aan de regio zich op interactieve wijze kunnen laten inspireren door onder andere:
- de maakindustrie en ijzerhistorie in Oude IJsselstreek
- belevenissen op en rondom de grens
- de Oude IJssel
- én bezienswaardigheden en diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving

Het DRU Inspiratiepunt krijgt daarnaast ook de functie van bezoekersinformatiecentrum voor het DRU Industriepark, waar gasten terecht kunnen voor informatie over en kaartverkoop voor de activiteiten die plaatsvinden op het park.
Graag wil ik jullie hierbij uitnodigen Vanaf 3 juli is het DRU Inspiratiepunt zeven dagen per week geopend.

VVV Inspiratiepunt Ulft is dé plek voor al uw toeristische informatie over wat er te zien, doen en te beleven is in de streek en regio. Je wordt bij het VVV Informatiepunt Ulft gastvrij ontvangen door onze enthousiaste medewerkers. Ze informeren je onder meer over waar je ontspannen en zorgeloos kunt blijven slapen, heerlijk kunt eten en drinken, over attracties & bezienswaardigheden en over dagjes uit met auto-, fiets- en wandelroutes. Of over winkelen en uitgaan en hoe u het snelst en gemakkelijk met openbaar vervoer op uw plaats van bestemming komt.

Praktische informatie

VVV
Regiogidsen Ja
Rondvaarten Ja
Skateroutes Ja
Souvenirs Ja
Streekproducten Ja
Podiumkaart (Theater & Concertbon) Ja
VVV Cadeaubon Ja
Autoroutes Ja
VVV-arrangementen Ja
Wandelroutes Ja
Bioscoopbon Ja
Bol.com Cadeaubon Ja
Falk-VVV Fietskaarten 1:50.000 Ja
VVV Dinercheque Ja
Plattegronden Ja
Winkel
Acceptant VVV Cadeaubon Ja

Dag Van Tot
Zondag 11:00 16:00
Maandag 09:00 17:00
Dinsdag 09:00 17:00
Woensdag 09:00 17:00
Donderdag 09:00 17:00
Vrijdag 09:00 17:00
Zaterdag 11:00 16:00