Voorjaarswandeltocht VVV Terborg

De Voorjaarstocht biedt wandelaars een afwisselend landschap van dit mooie gedeelte van de Achterhoek waarin de lente ontwaakt.Deze wandeldag wordt ook ingeschreven in de vele individuele wandelboekjes die worden aangeboden en is opgenomen in de landelijke kalender van de KWBN. De VVV hoopt daarom ook nu op een flink aantal deelnemers dat naar de Oude IJsselstreek komt. De Grenswandeltocht in oktober en de Winterwandeltocht in December zijn onderhand een vaste traditie van de VVV Oude IJsselstreek. Een tocht in het voorjaar ontbrak nog. Zowel de 1e als 2e Voorjaarswandeltocht waren beiden een succes en een nieuwe traditie is geboren.

Van Tot Toelichting
Volwassenen € 2.50 € 3.50 Leden van de wandelbond betalen 2,50 Euro. Niet-leden betalen 3,50 Euro

Zondag 15 april 2018 Vanaf 09:00 tot en met 13:00

Sint Jorisplein Model.NdtrcItem.HouseNumber