Theaterconcert: Book of Genisis

Een meeslepende ervaring naar de jaren 70 met muziek van de invloedrijke progressieve rockgroep Genesis. Dat is op zaterdag 22 februari te beleven in de Rabobankzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. De voorstelling begint om 20.00 uur.
De show herschept in een extra lange show nauwkeurig de muziek van Genesis uit de periode van 1970 tot 1977, compleet met een reproductie van de Peter Gabriel maskers en kostuums, een geanimeerde diavoorstelling en mooie lichtshow.
Genisis, met grootheden Peter Gabriel en Phil Collins als boegbeelden, bracht tientallen albums uit en is de band achter klassiekers als ‘Land of confusion’, ‘Mama’ en uit de vroegere periode ‘Firth of Fifth’.
Book of Genisis is een absolute must voor liefhebbers van vroege Genesismuziek.

Cultuur
Genre Concert,Pop/Rock
  Van Tot Toelichting
€ 19.25

Kaarten zijn voor 19,25 euro verkrijgbaar aan de receptie in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark (Hutteweg 24, Ulft), via 0315-200150 of via de website. www.dru-industriepark.nl.

Zaterdag 22 februari 2020 vanaf 20:00

* In de popzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark.