't Erinkveld

De camping is parkachtig aangelegd en ligt in een zeer rustige, landelijke en bosrijke omgeving, nabij het landgoed "De Slangenburg". 
Talloze fiets- en wandelmogelijkheden. Een uitstekend startpunt om de prachtige omgeving te verkennen. Het terrein staalt rust en ontspanning uit en is zeer geschikt voor alle doelgroepen zoals fiets- en wandelliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen. 
Er zijn 18 ruime staanplaatsen, zowel plaatsen in vakken met veel privacy als open plaatsen in een kinderveilige omgeving met veel ruimte. Vlak naast de camping is er een speeltuin met schommels, duikelstokken, een uitkijktoren met glijbaan, een draai-speeltoestel, een grote zandbak met dubbele glijbaan en een waterpomp voor veel waterplezier en een grote ingegraven trampoline.
Ook zijn er diverse skelters, speelfietsjes en karretjes aanwezig waar volop gebruik van gemaakt mag worden. De binnen-speelruimte met o.a. een voetbaltafel, sjoelbak, dartbord en spelletjes/puzzel-hoek biedt de mogelijkheid om binnen te spelen bij slecht weer.
Verder is er een klein kinderboerderijtje met o.a. grote konijnen, 2 hangbuikzwijntjes, kippen, pony Tinkerbel en een jong tinkerpaard Indezz.

Het terrein en het vernieuwde sanitair worden goed verzorgd c.q. schoongemaakt.
Er bevinden zich 3 ruime douches, 2 toiletten, 1 urinoir, 2 wascabines en 4 vaste wastafels met warm en koud stromend water. U kunt tevens gebruik maken van een wasmachine.

Camping 't Erinkveld ligt ca. 1 km. buiten de bebouwde kom van het plaatsje Westendorp aan het eind van een niet doorlopende weg en is gemakkelijk bereikbaar via de A 18. Westendorp ligt tussen Doetinchem en Varsseveld.

Praktische informatie

Faciliteiten (Camping)
Type camping boerderijcamping
Textiel- en vaatwas
Wasmachine Beschikbaar
Capaciteit
aantal toeristische plaatsen 10
aantal vaste plaatsen 5
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen na overleg
Classificatie
Zoover referentie 380506

Perebolterweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7054 CM, Westendorp