Smartphoneroute: Gebaande Paden (52 km)

De Oude IJsselstreek is een gebied met een bijzondere historie. Twee bijzondere fietsroutes voor je smartphone laten je kennismaken met deze historie. De route 'Gebaande Paden' is hier één van. Met alle filmpjes, foto’s en tips die je onderweg op je smartphone binnenkrijgt, wordt het alleen nog maar boeiender. Deze routes zijn geschikt voor iPhone en Androidtoestellen. Deze routebundel ‘Routes vol cultuurhisorie’ bestaat uit 2 fietsroutes en 1 wandelroute.

Gebaande Paden - 52 KM

Je fietst over de eerste paden in dit vroeger nogal onherbergzame gebied. Nu zijn het fietspaden, smalle wegen en hier en daar een zandpad. Stel je voor dat handelslui te voet of met paard en wagen aan je voorbij trekken. Je fietst vanaf De Radstake door het buitengebied richting Doetinchem. Langs de bossen richting Zelhem naar het Hengelse Zand en dan terug naar Varsseveld.

Downloadinstructies 

De routebundel ‘routes vol cultuurhistorie’ kun je aanschaffen via een online vouchercode of via een boekje met daarin een vouchercode. In deze routebundel zitten de volgende smartphone fietsroutes: Gebaande Paden (52 km), Commiezen in de Smiezen (44 km) en de wandelroute: Water en IJzer (14 km). 

Route downloaden via een boekje met vouchercode (€4,99)

1. Koop het boekje ‘Routes vol cultuurhistorie’ met daarin een unieke vouchercode. Verkrijgbaar bij VVV Oude IJsselstreek.
2. Ga op je smartphone naar www.abellife.nl
3. Klik op ‘activeer code’
4. Ga in de app naar ‘instellingen’ en link je account. 

Route downloaden via online vouchercode (€2,99)

1. Koop online een unieke vouchercode via de AbelLife webshop
2. Download de gratis AbelLife app in de appstore 
3. Ga op je smartphone naar www.abellife.nl
4. Klik op ‘activeer code’
5. Ga in de app naar ‘instellingen’ en link je account.

Praktische informatie

Tocht/Route
Afstand 52
Route kenmerken Abellife route
Toelichting startpunt Je kunt de route op verschillende punten starten. Start de route en de app wijst je de dichtstbijzijnde start locatie.