S.V.R. Camping 't Erinkveld

Nieuw bij Camping en groepsaccommodatie 't Erinkveld:

Een Pipowagen

Onze gezellig ingerichte Pipowagen is te huur!
AANBIEDING: 7 nachten boeken = 6 nachten betalen!!!

(uiteraard goed geïsoleerd en verwarmd). Klik hier voor meer informatie


Kamperen op een boerderij

Onze camping is parkachtig aangelegd en ligt in een zeer rustige, landelijke en bosrijke omgeving, nabij het landgoed "De Slangenburg", tussen Doetinchem en Varsseveld.
U vindt talloze fiets- en wandelmogelijkheden. Een uitstekend startpunt om de prachtige omgeving te verkennen. Ons terrein staalt rust en ontspanning uit en is zeer geschikt voor alle doelgroepen zoals fiets- en wandelliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen. De camping grenst niet aan de groepsaccommodatie, zodat u geen hinder ondervindt van aanwezige groepen.

Wij hebben de beschikking over 18 ruime staanplaatsen zowel plaatsen in vakken met veel privacy als open plaatsen in een kinderveilige omgeving met veel ruimte. Vlak naast de camping is er een speeltuin met schommels, duikelstokken, een uitkijktoren met glijbaan, een draai-speeltoestel, een grote zandbak met dubbele glijbaan en een waterpomp voor veel waterplezier en een grote ingegraven trampoline.
Ook zijn er diverse skelters,speelfietsjes en karretjes aanwezig waar volop gebruik van gemaakt mag worden. De binnen-speelruimte met o.a. een voetbal-tafel, sjoelbak, dart bord en spelletjes/puzzel-hoek biedt de mogelijkheid om binnen te spelen bij slecht weer.

Verder hebben wij een klein kinderboerderijtje met o.a.grote konijnen, 2 hangbuikzwijntjes, kippen, pony Tinkerbel en een jong tinkerpaard Indezz.

Faciliteiten

Het terrein en het vernieuwde sanitair worden goed verzorgd c.q. schoongemaakt.
Er bevinden zich 3 ruime douches, 2 toiletten, 1 urinoir, 2 wascabines en 4 vaste wastafels met warm en koud stromend water. U kunt tevens gebruik maken van een wasmachine. U kunt ook gebruik maken van draadloos internet (tegen een kleine vergoeding)

Op de fotopagina krijgt u een prima indruk hoe onze camping en de faciliteiten er uit zien.

Camping ' t Erinkveld ligt ca. 1 km. buiten de bebouwde kom van het plaatsje Westendorp aan het eind van een niet doorlopende weg en is gemakkelijk bereikbaar via de A 18. Westendorp ligt tussen Doetinchem en Varsseveld.

De camping is geopend van 15 maart tot 31 oktober.

Wilt u meer informatie? U kunt natuurlijk bellen.
Wij hopen u graag te ontmoeten!

Fam. Hagelaars

Perebolterweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7054 CM, Westendorp