Recreatieoord Hippique

“Recreatieoord Hippique” is een kleinschalige vakantie accommodatie waar het mogelijk is uw vakantie door te brengen in één van onze accommodaties. Wij beschikken over twee vakantiewoningen, een vakantieappartement en een trekkershut. 

Het voorhuis van de woonboerderij is ingericht als het luxe en comfortabele appartement “Piaffe”. Het appartement is geschikt voor maximaal vier personen en is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser, magnetron, c.v., radio, schotel tv en een eigen terras.

Vrijstaand op het erf staan de twee geschakelde vakantiewoningen “Passage” en“Pirouette”. Deze twee woningen zijn elk geschikt voor maximaal 6 personen. “Passage” en “Pirouette” zijn zeer luxe en sfeervol ingericht en uiteraard van alle gemakken voorzien.
Tevens is het mogelijk te overnachten in onze vierpersoons trekkershut “Travers”.

U kunt een weekend, midweek en week of uiteraard langer boeken, zowel in het laagseizoen als in het hoogseizoen. 

In de omgeving zijn talloze recreatieve mogelijkheden zoals fietsen, wandelen, paardrijden en mennen. Recreatieoord Hippique, een oase van rust en ruimte in een landelijke en bosrijke omgeving.

Door onze privé hobby, het houden van Friezen is de accommodatie bijzonder geschikt voor het meenemen van eigen paard(en). De faciliteiten voor de paarden zijn optimaal: Ruime en schone stallen, weidegang, afsluitbare zadelkamer, wasplaats, buitenbak van 20×60 m., een buitenbak van 15×25 m., een watergat (ook geschikt voor menners) en een 20×40 springtuin met 6 hindernissen.

Praktische informatie

TV, audio, video & Internet
Internetverbinding vrij beschikbaar
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen aan de lijn
Capaciteit
Aantal personen 20