Recreatie ''t Lohr – Voorst

Voorst is gelegen in Gelderland, bij Gendringen in een mooie, rustige en groene omgeving. We liggen aan de rand van een bos, direct aan de Duitse grens. Ook zijn er vele faciliteiten op ons eigen terrein: een voetbalveld, een overdekt volleybalveld, een verwarmd overdekt zwembad, trampolines en Finse barbecue kota’s. En tevens een korte golfbaan, waar iedereen een balletje mag slaan.Kortom, genoeg te beleven bij groepsaccommodatie ‘t Lohr als u een weekje of weekendje weg wilt! Ontdek de mooie Achterhoek!

Ideaal voor een weekend weg met familie, vrienden of een vereniging. En voor een midweek teambuilding met collega’s, of een schoolkamp.Naast de verblijfsrecreatie in de vorm van de groepsaccommodatie en het vakantiehuis is er ook dagrecreatie mogelijk op het terrein van ‘t Lohr. Natuurlijk mogen onze gasten gratis gebruik maken van het overdekte en verwarmde zwembad. En zijn er verschillende overige faciliteiten, zoals een speelveld, overdekt beachvolleybalveld, de finse kota’s en trampolines. ‘t Lohr heft ook een golfbaan, dè korte golfbaan van de Achterhoek! Waar iedereen vanaf 8 jaar kan golfen, ook al heeft u het nog nooit gedaan. Wij geven dan graag een korte uitleg. Of u kunt een clinic reserveren bij onze golfprofessional. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met de golfsport! Sinds 2014 is de golfbaan uitgebreid met een voetgolfbaan. Een leuke combinatie tussen golf en voetbal. Ideaal als activiteit voor groepen, ook met kleinere kinderen erbij. Er zijn 9 holes aangelegd, met bunkers, waterhindernissen, heuveltjes, enzovoort. En het is de bedoeling dat je de voetbal in zo min mogelijk trappen in de hole trapt. Er is dus geen club nodig, alleen je voet en een bal. Voor meer informatie kunt u terecht op onze andere website van golfinvoorst Dus wil je wat actiefs doen tijdens je schoolkamp of weekendje weg? Genoeg te beleven bij ‘t Lohr!

Lohrpad Model.NdtrcItem.HouseNumber
7083 AX, Voorst Oude IJsselstreek