Nieuwe Buyl

Nieuwe Buyl is een sfeervol en groen vakantieverblijf, in het buitengebied van Sinderen. Erkend Natuurkampeerterrein, natuurcamping met jaar-/seizoenplaatsen, vakantiewoningen. De fietsers, de rustzoekers en de natuurliefhebbers zullen hier zeker genieten! Voor kinderen is er een kleine speeltuin, veel speelruimte en een aantal dieren. Nieuwe Buyl draait geheel op groene stroom.
Het afgescheiden natuurkampeerterrein heeft 30 grote plekken, zowel schaduw- als zonrijke. De beplanting bestaat uit inheemse soorten en echte vlinder- en vogeltrekkers. De plekken zijn voorzien van water en stroom. Het natuurkampeerterrein is autoluw, de parkeerplaats is nabij.
Daarnaast is er een campingveld met 11 jaar-/seizoenplaatsen. Gasten kunnen hier hun (sta)caravan laten staan en de plek naar eigen smaak inrichten. Deze plaatsen zijn ook voorzien van een eigen watertappunt, stroomaansluiting én van een rioolaansluiting.
Er zijn 3 mooie vrijstaande vakantiewoningen, elk met 2 of 3 slaapkamers. De huisjes zijn licht, goed geïsoleerd, o.a. voorzien van open haard en eigen terras met vrij uitzicht.

Praktische informatie

Faciliteiten (Camping)
Type camping natuurcamping
Textiel- en vaatwas
Wasmachine Beschikbaar
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen na overleg
Capaciteit
aantal toeristische plaatsen 30
aantal vaste plaatsen 11
Toelichting capaciteit 3 vakantiewoningen

* *De vakantiewoningen zijn het hele jaar te huur (o.b.v. beschikbaarheid). **Het kampeerterrein is in de wintermaanden gesloten.