Natuur- en Recreatiegebied Engbergen

Bezoek de historische Korenmolen in Voorst, of ga paardrijden bij Paardensportcentrum Diekshuus. De avonturiers kunnen terecht bij Magic Outdoor Sports voor bijvoorbeeld abseilen en kanovaren.
De lekkerbekken gaan heerlijk eten bij Restaurant van Hal waar ze onder andere de beroemde halve haantjes serveren. Kinderen vermaken zich prima in de speeltuin bij theeschenkerij en restaurant Engbergen, terwijl de ouders genieten van een kopje thee of een hapje op het terras. Het restaurant biedt een prachtig uitzicht op het bijzondere natuurgebied Engbergen. Gezellig met de familie golfen op de nieuwe baan met 18 holes bij Golfclub en groepsaccomodatie 't Lohr. De cultuurliefhebbers halen hun hart op tijdens een van de vele voorstellingen in het openluchttheater Engbergen. Er ligt een anderhalve kilometer lang blotevoetenpad die gratis toegankelijk is. Of ga wandelen met een Alpaca in het bos of bezoek de kinderboerderij of de bijenstal. 
Naast een ruim aanbod aan georganiseerde activiteiten, biedt Engbergen natuurlijk de ideale gelegenheid om te wandelen, de natuur in te trekken op de fiets of kilometers te maken op skeelers.

Praktische informatie

Recreatie
Natuurwandelingen (gids) Ja
Fietsroutes Ja
Sportattributen te leen Ja
Wandelroutes Ja
Overige sporten paardrijden
Voor kinderen
kinderboerderij Ja
Speeltuin Ja
Speelveld Ja
Watersport - strand
paardrijden toegestaan Ja
Ligging
Aan/bij natuurwater Ja
Aan rivier Ja
Recreatie (Watersport)
Kanoën Ja
Recreatieplas Ja