Kramp Run 10e editie

Kramp Run Varsseveld
De Kramp Run staat in de Achterhoek bekend als een populaire run. Dit blijkt uit de massale inschrijvingen van bedrijven, kinderen en topatleten. Bij dit jaarlijkse hardloopevenement in Varsseveld moet men snel bij zijn want de run is meestal snel vol. Onderdelen zijn: KidsRun, JeugdRun, RecreantenRun, BusinessRun, TopRun en sinds 2019 staat de RaceRun (voor mensen met een fysieke beperking) op het programma.

Kanjers voor Kanjers
Met de opbrengst van de BusinessRun ondersteunt de Kramp Run al jaren projecten van Kanjers voor Kanjers. Deze Achterhoekse stichting zet zich in voor kinderen voor wie sporten en spelen niet vanzelfsprekend is. Door de massale aanmeldingen van bijna 100(!) businessteams konden in 2019 mooie projecten worden gerealiseerd.

Jubileumeditie
De Kramp Run, een samenwerking tussen atletiekverenigingen ARGO Atletiek uit Doetinchem, Ava’70 uit Aalten en Atletico’73 uit Ulft wordt op zaterdag 12 september voor de tiende keer gehouden.
Doe jij ook mee?

Leeftijd jeugd Alle leeftijden