Hippisch Festijn Varsseveld

Voor de 36e keer vormt de Vennebulten in Varsseveld het decor van de eventingwedstrijd, waar de paarden een parcours afleggen tussen de twee en vijf kilometer en onderweg allerlei (natuurlijke) sprongen tegenkomen. Daar kan het publiek ook genieten van de natuur met een zeer grote afwisseling van het landschap: door de weidelanden, bossen maar ook door het maisveld en over het aardappelland. Bezoekers kunnen gewoon door het gebied wandelen, terwijl zij op een paar meter afstand internationale topsport zien. Heel spectaculair als je de paarden in galop over indrukwekkende obstakels heen ziet springen!
Op vrijdag vindt de aftrap van de wedstrijd plaats met de keuring van de paarden en de dressuur voor diverse rubrieken. Op zaterdag gaan de eerste deelnemers de Vennebulten in voor het cross country parcours, terwijl er op het hoofdterrein wordt gesprongen. Op zondag beginnen de internationale deelnemers aan hun terreinparcours en is er op het hoofdterrein een non-stopprogramma met diverse shows, tuigpaardrubrieken, de veulenverkoop en de finale van de Anemone Horse Trucks Bokaal voor ponyruiters.

Van Tot Toelichting
€ 10.00 € 10.00 Volwassenen op zondag

De toegang is op vrijdag en zaterdag gratis. Op zondag bedraagt de entree 10 euro voor volwassenen (tot 16 jaar gratis).

Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 27 september 2019