Het Platform Achterhoekse Kunstuitleen (PAK) gaat exposeren in Galerie 21

In 2020 komen er twee exposities waaraan een aantal leden van PAK kunstuitleen aan deelnemen. De eerste expositie is van 29 februari t/m 22 maart in Galerie 21.
De deelnemende kunstenaars aan deze eerste expositie zijn: Fennigje Angenent, Rudolf-Jan Baanders, Lisanne van Bergen, Monica Büdding, Ali Kleinhuis, Marion Teitink en Ria Wiendels. Het werk bestaat uit schilderijen, beelden, keramiek en fotografie, van abstract tot realistisch..

Tijdens de expositie zullen op de zondagen diverse speciaals georganiseerd worden. Dat kan een demonstratie van schildertechnieken zijn of zijn kunstenaars aan het werk te zien. Verder zal er iedere zondag een gratis verloting zijn van een kunstwerk. Kortom de groep kunstenaars gaan de bezoekers verrassen.

Het is een bekend gegeven dat kunst inspirerend en motiverend werkt, het geeft levendigheid zowel in huis als in de werkomgeving. Door de mogelijkheid van kunst kijken, huren of kopen en het organiseren van exposities en andere activiteiten wil deze groep van de PAK kunstuitleen een begrip in de Achterhoek worden. www.pakkunstuitleen.nl

Het leuke van PAK kunstuitleen is dat je direct kunst gaat huren of kopen rechtstreeks van de kunstenaar. Dan krijg je meteen het verhaal achter het kunstwerk te horen, persoonlijker kunnen wij het niet maken. 

Praktische informatie

Vanaf Zaterdag 29 februari 2020 tot en met Zondag 22 maart 2020

Dag Van Tot
Zondag 13:30 17:30
Zaterdag 13:30 17:30