Groots Accordeon-Harmonicafestival bij de Radstake

Ook dit jaar heeft VAV weer het initiatief genomen om een festival te organiseren waar accordeons en harmonica’s samen spelen.
Op deze middag zullen ca. 30 accordeongroepen, harmonicagroepen en individuele spelers van zich laten horen, sommige aangevuld met zang. Totaal ca 250 spelers. Ze komen uit alle hoeken van het land en zelfs uit Duitsland.

Het belooft een geweldige middag te worden, met zeer uiteenlopende muziek, van vrolijke feestnummers tot concertmuziek. En dit alles verdeeld over alle zalen van De Radstake waar van 11.00 uur tot 17.00 uur non-stop muziek ten gehore wordt gebracht. Voor de vrije spelers is een extra ruimte gereserveerd, zodat die ook aan hun trekken komen, evenals de vrije spelers op steirische harmonica. Voor de spelers is de zaal om 10.00 uur al geopend.
Het programma is bijna vol maar er is nog beperkt speelruimte dus als u nog idee hebt om mee te doen neem in elk geval even contact op.
De middag wordt omstreeks 16.30 uur groots afgesloten met een gezamenlijk nummer voor accordeon, keyboard en harmonica’s. Dit nummer is speciaal voor deze gelegenheid geschreven door Feico van Soest, de dirigent van V.A.V.
Aansluitend op dit spektakelstuk kunt u , tegen betaling van € 15,-- pp, gebruik maken van een stamppottenbuffet boerenkool en hutspot met daarbij nog een verrassend optreden.
De Varsseveldse Akkordeon Vereniging hoopt u te ontmoeten op dit festival!

Praktische informatie

Cultuur
Genre Concert
  Van Tot Toelichting
€ 5.00

Aansluitend op dit spektakelstuk kunt u , tegen betaling van € 15,-- pp, gebruik maken van een stamppottenbuffet boerenkool en hutspot met daarbij nog een verrassend optreden.

Zondag 17 november 2019 Vanaf 11:00 tot en met 17:00

* Zaal open om 13.00 uur