Grand café Het Schaftlokaal

Zin in wat lekkers te eten en te drinken? Bij grand café Het Schaftlokaal is goed eten en drinken de gewoonste zaak van de wereld.
Het grand café bevindt zich op het DRU Industriepark, een plek met een rijke historie die maakt dat Het Schaftlokaal een smeltpunt van sfeer en smaak is geworden.
Er is een lunch-, diner- en kinderkaart en de menu’s worden ieder seizoen aangepast. Bovendien worden alle gerechten geserveerd in de wereldberoemde DRU pannen. ’s Zomers is het goed toeven op de terrassen, waar tevens een waterspeelplaats voor kinderen te vinden is.
Ook in de winter is het er altijd gezellig. Vraag ook eens naar de speciale arrangementen.

Grand café Het Schaftlokaal is gevestigd in het Portiersgebouw en is onderdeel van DRU Cultuurfabriek. De naam Schaftlokaal is geïnspireerd op de schafttijden die de werknemers in de DRU kenden; de sfeer is dan ook zoals toen: het leeft en het bruist en er is altijd iets te doen. In het prachtige grand café zijn veel oorspronkelijke industriële details terug te vinden. In combinatie met de moderne, sfeervolle inrichting zorgt dit voor een bijzondere ambiance. Het biedt uitgebreide mogelijkheden voor zowel zakenlunches als diners en de keukencrew van Het Schaftlokaal verzorgt ook de catering voor vergaderingen, conferenties en feesten.
Tijdens de openingstijden kunt u telefonisch en via de website reserveren.

Praktische informatie

Eetgelegenheid
Type eetgelegenheid grand-café
Specialiteit keuken gevarieerd

Dag Van Tot
Zondag 11:00 22:00
Maandag 11:00 22:00
Dinsdag 11:00 00:00
Woensdag 11:00 00:00
Donderdag 11:00 00:00
Vrijdag 11:00 00:00
Zaterdag 11:00 00:00

* Kijk voor actuele openingstijden op de website.