Gemeentelijk landgoed Engbergen

Bezoek de historische Korenmolen in Voorst, of ga paardrijden bij Paardensportcentrum Diekshuus. De avonturiers kunnen terecht bij Magic Outdoor Sports voor bijvoorbeeld abseilen en kanovaren.
De lekkerbekken gaan heerlijk eten bij Restaurant van Hal waar ze onder andere de beroemde halve haantjes serveren. Kinderen vermaken zich prima in de speeltuin bij theeschenkerij en restaurant Engbergen, terwijl de ouders genieten van een kopje thee of een hapje op het terras. Het restaurant biedt een prachtig uitzicht op het bijzondere natuurgebied Engbergen. Gezellig met de familie golfen op de nieuwe baan met 18 holes bij Golfclub en groepsaccomodatie 't Lohr. De cultuurliefhebbers halen hun hart op tijdens een van de vele voorstellingen in het openluchttheater Engbergen. 
Naast een ruim aanbod aan georganiseerde activiteiten, biedt Engbergen natuurlijk de ideale gelegenheid om te wandelen, de natuur in te trekken op de fiets of kilometers te maken op skeelers.

Cool Nature: 'Natuurlijk Spelen' in Engbergen. Engbergen heeft een Cool Nature-speelplek: letterlijk spelen met de natuur. Voorbeelden van 'Natuurlijk Spelen' in Engbergen zijn hoogteverschil of springen, loopgraven en tunnels in bosgebied, een waterspeelplaats bij een brug en trimbaanactiviteiten langs het wandelpad (haasje over, springen). Voor meer informatie: www.coolnature.nl 

Bosweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7083 AB, Voorst Oude IJsselstreek