GEANNULEERD Van Bezetting tot Vrijheid, 75 jaar bevrijding!

In 2020 is het 75 jaar geleden dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Om de gruwelijkheden van deze oorlog nooit te vergeten heeft het Ettens Mannenkoor (ruim honderd leden) het plan opgevat om op een indrukwekkende wijze bij dit feit stil te staan. Voor onze vrijheid hebben honderdduizenden jonge soldaten het groots denkbare offer gebracht en dat mag nooit worden vergeten. 
In het historisch centrum van Etten wordt 3 avonden getracht om de ellende van de Tweede Wereldoorlog uit te beelden. Het Ettens Mannenkoor denkt dat dat verhaal het beste kan worden verteld in de openlucht waar ruimte is voor historische legervoertuigen en re-enactmentgroepen (Duits en Canadees).
Voor ruim een week zal het verkeer in Etten worden omgeleid. Er is iedere avond plaats voor ruim 1000 bezoekers op de tribune. 


Aan dit regionale gebeuren werken mee.
Het Ettens Mannenkoor, Harmonie Onderling Genoegen, Toneel Vereniging Etten, City of Apeldoorn Pipes and Drums, Royal Canadian Legion Branch 005, Re-enactmentgroepen (Duits en Canadees), Keep Them Rolling en tientallen figuranten.

Praktische informatie

Leeftijd
Leeftijd jeugd Alle leeftijden
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Online
Zien, Doen & Beleven
Kaartverkoop Online kaartverkoop
Cultuur
Reserveren reserveren aangeraden
Genre Amateur
  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 27.50 € 29.50 uitverkocht

Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 5 juni 2020 19:30 Uitverkocht
Zaterdag 6 juni 2020 19:30 Uitverkocht
Zondag 7 juni 2020 19:30 Uitverkocht

* toegang open 19.00 uur