GEANNULEERD Open dag Beleef Engbergen

Tijdens de open dag nemen we u mee door het prachtige gebied en kunt u kennis maken en genieten van hetgeen er allemaal te beleven is in Engbergen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de nieuwe locatie van De Familie Kip Verblijf & Recreatie. Via een leuke meerkamp activiteit kunt u het hele gebied verkennen. Volgt u de tocht dan komt u langs alle ondernemers en vrijwilligers. Er zijn de gehele dag diverse activiteiten waar u aan deel kunt nemen. Zoals bijvoorbeeld bij golfclub 't Lohr. Restaurant Van Hal en de mogelijkheid om te schieten in het schietlokaal. De Korenmolen Voorst is open voor bezichtiging en bij goed weer komen de paramotor vliegers op het vliegveld in Voorst. Bij het Diekshuus kunt u de nieuwe stal bezichtigen. Op de kinderboerderij zijn er verschillende activiteiten rondom de dieren. Bij de bijenstal laten ze u proeven van de honing. Magic outdoorsports laat u buiten sporten. En voor even pauze kunt u terecht bij Restaurant Engbergen. Daarnaast kunt u kennis maken de Alpacaranch d'n Achterhoek. Kortom, veel te beleven en te zien en zeker de moeite waard!

Leeftijd jeugd Alle leeftijden
Zondag 5 april 2020 Vanaf 10:00 tot en met 16:00