GEANNULEERD DKL Daklozen Party

Beste bezoekers,
Lange tijd hebben we gehoopt dat de DKLparty 2020, in welke vorm dan ook, door zou kunnen gaan. Dinsdagavond 21 april werd echter duidelijk dat organisatie van evenementen tot 1 september 2020 niet mogelijk is! Vandaar dat we als bestuur besloten hebben de 33e editie van de DKLparty te verplaatsen naar 25 en 26 juni 2021. We hopen er dan weer met ons allen een prachtig weekend van te maken zonder zorgen.
We vinden het als organisatie ontzettend jammer dat de editie 2020 niet door kan gaan. Zeker omdat de voor dit jaar doorgevoerde vernieuwingen om op een nieuw terrein en op vrijdag en zaterdag het evenement te organiseren erg enthousiast ontvangen werden door alle bezoekers! We gaan extra ons best doen om de line-up van 2020 ook in 2021 te kunnen programmeren zodat we er volgend jaar een hele speciale editie van kunnen gaan maken!
Tot slot willen we jullie vragen je verantwoordelijkheid te nemen in deze moeilijke situatie. Steun mensen die het nodig hebben zoals ouderen, risicogroepen en onze lokale ondernemers. Tot dan!
#SamenSterk!
Bestuur DKLparty is het grootste weidefeest in Nederland dat dit jaar voor de 33e keer zal worden georganiseerd. Traditiegetrouw gebeurt dit altijd in het laatste weekend van de maand juni.

De DKLparty begon in 1988 aan de rand van het Achterhoekse dorp Silvolde als de ‘Daklozenparty’. Vijf vrienden organiseerden voor enkele tientallen bekenden hun verjaardagsfuif. De naam van de fuif werd bedacht ‘onder het genot van’ en lijkt in de verte iets te maken te hebben met het ‘open karakter’, maar naar de ware reden blijft het gissen…

Het feestje met een ‘kratje uit de regio’ en een ‘bandje uit de buurt’ smaakte naar meer en bleek voor herhaling vatbaar. Het jaarlijks terugkerende weidefeest werd een groot succes. Door de regionale aantrekkingskracht nam het bezoekersaantal elk jaar toe. Al snel heeft de organisatie de oorspronkelijke locatie aan de Oude-Dinxperloseweg verruild voor een meer geschikte weide aan de overkant van de weg. Dit terrein wordt tot op heden, elk jaar, voor een week of twee gebruikt door de organisatie van het evenement, welke vanaf nu ‘DKL party’ als naam draagt.

Praktische informatie

Doelgroep
kinderen Ja
gezinnen Ja
jongeren Ja
scholieren Ja
studenten Ja
volwassenen Ja
Cultuur
Genre Dance,Festivals

Voorverkooplocaties: Welkoop – Silvolde ’t Centrum – Silvolde Primera – Ulft Böhmer Schoenen en Reparaties – Terborg Coop – Varsseveld Blumer Installatie – Gendringen Eetcafé de Holle Bus – Gaanderen Harm Takke Tweewielers – Dinxperlo

Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 26 juni 2020 20:30 02:00
Zaterdag 27 juni 2020 14:00 20:00