Funny Games; ideaal als teamuitje of Familiereünie'

Heb je een familiereünie, personeels- of buurtfeest? En zoekt u eens iets anders dan anders, iets origineels? Wel iets doen maar ook weer niet te actief!? Boek dan nu onze ‘Funny Games’. Een origineel evenement waarbij lachen centraal staat!
Iedereen kan deelnemen; zowel jong als oud, dik of dun, sportief of A-sportief. ‘Funny games’ zijn recreatieve spelen waarbij samenwerking en overleg belangrijker zijn dan snelheid en kracht.

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze 2 uur durende activiteit organiseren wij een zestal relatief onbekende spelen. Bij elk spel kan men letters verdienen. Na afloop worden centraal de letters in een niet alledaagse puzzel gelegd. De groep die als eerste de slotspreuk oplost is uiteraard de winnaar!!

De spelonderdelen:

* Oversteek Lopende A's

* Het spinnenweb

* Water doorgeven

* Spinloop

* Rivieroversteek

* Evenwichtsbalk

* Schilderopdracht (optioneel)

* Driedimensionale games (Tangram, 4 gelijkzijdige driehoeken)

Slotspreuk!
Nadat alle opdrachten zijn vervuld krijgt u allen de kans om per team de verdiende letters in te vullen in een puzzel. Deze (toch enigszins vreemde )puzzel herbergt uiteindelijk de slotspreuk. Het team die als eerste de centrale bel laat rinkelen en direct met luide stem de slotspreuk kan opzeggen is winnaar van deze ‘Funny games’. Waren de resultaten tijdens de spelen niet denderend dan maak je tijdens de slotspreuk alsnog kans om er met de hoofdprijs er vandoor te gaan. Zo blijft het tot aan de finale spannend!
P.S. Deze spelen zijn ook te verwerken in een kompas-coördinatentocht, wandel- en fietstocht, enz.

Groepen tot 20 personen € 300,00 iedere persoon meer: € 17,50. Genoemde prijzen zijn inclusief btw, excl. reiskosten af Ulft.

Praktische informatie

Doelgroep
groepen Ja
gezinnen Ja
Prijs
toelichting prijs Groepen tot 20 personen € 300,00 iedere persoon meer: € 17,50. Genoemde prijzen zijn inclusief btw, excl. reiskosten af Ulft.