Expositie van 27 januari t/m 18 februari 2018

Janneke Roelofs Fotografie

Binnen de fotografie beoefent Janneke Roelofs verschillende disciplines, zoals portret- en architectuurfotografie. Echter bij deze expositie is haar vrij werk te zien, een combinatie van stillevens, verstilling en landschap. “Van huis uit ben ik violist en speel bij het Gelders Orkest. Maar nog eerder als de viool heb ik de camera opgepakt. Mijn broer fotografeerde al met een oude eenvoudige camera. Die heb ik van hem overgenomen en door de simpelheid van het ding leerde ik de essentie van de fotografie kennen en spelenderwijs kreeg ik de wisselwerking tussen diafragma's en sluitertijden onder de knie. Samen met mijn vader leerde ik ook het zelf afdrukken in onze eigen gebouwde donkere kamer op zolder".

Jannien Doornenbal Keramiek

Zolang Jannien zich kan herinneren werkt ze al met materialen als klei, papier, kosteloze en textiele materialen. Nu, zoveel jaren later is ze hier nog steeds mee bezig, thuis of tijdens de beeldende vakken die ze geeft op het Gerrit Komrijcollege. Het mooiste blijft het ontdekken, experimenteren en uitdagen met een beeld, tekening of schilderij als uniek eindproduct. En of het nu van haar leerlingen is, of van haar zelf, ze blijft steeds opnieuw genieten van dit proces.

Maria Huijben Sieraden

Maria is autodidact. Naast sieraden maken, tekent en schildert zij. De ontwerpen komen uit haar fantasie, maar ook uit het dagelijkse leven en de natuur. Haar sieraden zijn vooral van zilver, maar ook gebruikt ze koper en messing en andere niet voor de hand liggende materialen, zoals stenen, parels en schelpen.

Praktische informatie

Vanaf Zaterdag 27 januari 2018 tot Zondag 18 februari 2018

Dag Van Tot
Zondag 13:30 17:30
Zaterdag 13:30 17:30

Terborgseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7084 AD, Breedenbroek