Expositie Leonardo Da Vinci

2019 is het 500 jaar geleden dat Leonardo da Vinci is overleden. In het CIVON Innovatiecentrum wordt een unieke expositie over deze bijzondere man gehouden waarbij zijn uitvindingen centraal staan. Schaalmodellen van wat hij ooit bedacht en ontworpen heeft worden tentoongesteld. De expositie wil enerzijds aandacht schenken aan de genie Leonardo, anderszijds mensen interesseren en inspireren voor de bijzondere wereld van techniek.
De creativiteit van dromen, denken en doen die Leonardo da Vinci in zijn uitvindigen neerlegt sluit precies aan bij de kwaliteiten en ambities van deze regio, een regio waar maakindustrie en uitvindingen hand in hand gaan. De expositie vindt plaats vanaf 1 oktober t/m 30 november in het CIVON Innovatiecentrum op het DRU Industiepark in Ulft.

Leeftijd jeugd Alle leeftijden