Esvera Reizen en Evenementen op maat

Heb je een familiereünie, personeels- of buurtfeest? En zoekt u eens iets anders dan anders, iets origineels? Wel iets doen maar ook weer niet te actief!? Boek dan nu onze ‘Funny Games’. Een origineel evenement waarbij lachen centraal staat! 
Iedereen kan deelnemen; zowel jong als oud, dik of dun, sportief of A-sportief.  ‘Funny games’ zijn recreatieve spelen waarbij samenwerking en overleg belangrijker zijn dan snelheid en kracht.

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze 2 uur durende activiteit organiseren wij een zestal relatief onbekende spelen. Bij elk spel kan men letters verdienen. Na afloop worden centraal de letters in een niet alledaagse puzzel gelegd. De groep die als eerste de slotspreuk oplost is uiteraard de winnaar!!

De onderdelen:
Het spinnenweb.
De hele groep gaat via het verticale web naar de andere zijde. Echter ieder gat van het web mag eenmalig gebruikt worden.
Piramide (een grote 3D puzzel).
Wie lukt het om van de aanwezige ballen een piramide te bouwen?
Oversteek lopende A’s op de Champs-Élysées.
Allereerst bouwen de deelnemers met de aanwezige balken een grote A. Gesitueerd in een cirkel zal men met 1 persoon op de dwarsbalk van de ‘A’ de oversteek moeten maken.  Welke groep steekt het snelst over…en via welke weg?
De plastiek.
De gehele groep staat op een vierkant stukje plastiek. De opdracht luidt; draai het plastiek om. Maar niemand van de groep mag de grond raken.
Het waterdoorgeef spel.
Iedere persoon heeft een (lichtgewicht) buis met zwanenhals  van 2 meter op haar schouder en vormen een ketting. Wie brengt het meeste water naar de zee?
Het huisje.
Met de groep bouwt je een huisje met uw touw. Echter iedereen is geblinddoekt.
Schilderopdracht.
Het vooraf vastgestelde thema zal bij dit onderdeel als opdracht fungeren. Welke groep brengt de opdracht het beste tot uiting!
Slotspreuk!
Nadat alle opdrachten zijn vervuld krijgt u allen de kans om per team de verdiende letters in te vullen in een puzzel. Deze (toch enigszins vreemde )puzzel herbergt uiteindelijk de slotspreuk. Het team die als eerste de centrale bel laat rinkelen en direct met luide stem de slotspreuk kan opzeggen is winnaar van deze ‘Funny games’.   Waren de resultaten tijdens de spelen  niet denderend dan maak je tijdens de slotspreuk alsnog kans om er met de hoofdprijs er vandoor te gaan. Zo blijft het tot aan de finale spannend!
P.S. Deze spelen zijn ook te verwerken in een kompas-coördinatentocht, wandel- en fietstocht, enz.

Kostenoverzicht:

t/m 20 personen           : € 300,00
Iedere persoon meer    : €   12,50 per persoon
Genoemde prijzen zijn inclusief btw, excl. reiskosten af Ulft.

Deken Nijkampstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
7071 BP, Ulft