De Spaansehof Vakantiewoning

’s Avonds in het pikkedonker nog even een wandelingetje maken over je zandweg, nadat het vuurtje in de vuurkorf uitgebrand is en het glaasje leeg.
Of overdag bij je huis even een ommetje maken langs beek, bos en nieuw natuurgebied. 
Of gewoon in eigen huis of tuin met boek of muziek op schoot wegdromen, met het vele vogelgekwetter op de achtergrond.

De Spaansehof is een huisje van 85 vierkante; een huisje en een omgeving waar je je meteen thuis voelt. Alsof het je eigen plek is . Je hebt je wifi, tv, muziek, boeken;  rommelen in de tuin kan als je zin hebt, of zelfs wat prutsen in de schuur….het mag allemaal.

Er is een grote eetkeuken met veel glas (waaronder schuifpui) en uitzicht op de tuin. Je beschikt over een was- en afwasmachine, koelkast , keukenmachine, combi-magnetron.
Aansluitend aan de keuken is de woonkamer, met houtkachel, veel  ramen ; dus uitzicht alom.  Badkamer met  wc, bidet, wastafel en douche. . 2 slaapkamers met elk voldoende kastruimte. De ene heeft een tweepersoons- bed, in de andere staat een bankbed . Beide kamers hebben de ochtendzon.
Er is een beschut terras met overkapping en diverse andere terrassen, natuurlijk met het  nodige tuin-meubilair.
De Spaansehof is het hele jaar door heerlijk om te gebruiken. Er is cv, een houtkachel in de woonkamer  en vloerverwarming in de eetkeuken, badkamer en woonkamer.

We gaan er van uit en hopen dat onze huurders het huis gebruiken en schoonhouden zoals ze hun eigen huis gebruiken en schoonhouden.
Basisdingen als suiker, zout, aantal kruiden, azijn en olie, wc-papier, afwastabletten en waspoeder zijn aanwezig. Met als tip om het aan te vullen als iets op is.

Praktische informatie

Verhuur
Weekverhuur Ja
Prijs
per week vanaf 350
toelichting prijs Borg €200. Geen bijkomende kosten; dus inclusief gas/water/licht/hout voor de kachel en de eindschoonmaak Zomer en winter zelfde prijs. Soms ook aanbiedingen. Verhuur voor langere periodes tegen speciale tarieven bespreekbaar.

* Vanaf 15 mei 2016. Verhuur het liefst per week of meerdere weken. Wat korter is bespreekbaar. Bij voorkeur van zaterdags, vanaf 14.00 uur tot zaterdags 10.00 uur (ivm schoonmaak). Indien er geen nieuwe gasten komen, is later vertrek of vroegere aankomst zeker bespreekbaar.