B&B Nr 2

Wij zullen u graag ontvangen in onze B&B, die onlangs is gerenoveerd en is ingericht in een landelijke/brocante stijl. Er is plaats voor max. 3 personen. In de grootste slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden, hier is ook een tv. Vanaf deze kamer heeft u een mooi uitzicht over de weilanden. In de tweede slaapkamer staat een eenpersoonsbed en een linnenkast, met een hang- en leggedeelte. De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt.
U heeft de beschikking over een eigen, ruime badkamer met hierin een douchegedeelte en wastafel met onderkast (fohn aanwezig). Het toilet is apart. Handdoeken liggen voor u klaar.
In de ontbijtruimte staat een ronde tafel waaraan u heerlijk kunt ontbijten en tevens weer kunt genieten van het uitzicht. Hier vindt u ook een waterkoker, waarmee u zelf  thee en koffie kunt zetten. Er is een koelkast aanwezig waarin diverse drankjes staan, die u tegen een geringe vergoeding kunt gebruiken.
Eventuele fietsen kunt u stallen in een afsluitbare schuur, hier kunnen ze ook worden opgeladen. Voor de auto is een parkeerplaats. 
Buiten kunt u gebruik maken van het terras.

Praktische informatie

Prijs
1-persoons kamer met privé sanitair vanaf 50
2-persoons kamer met privé sanitair vanaf 60
toelichting prijs 3-persoons kamer: € 80,-. Prijzen incl. ontbijt. Bij een volle week (7 nachten) betaalt u € 360,- voor 2 personen.