B&B NatuurlijkBUITEN Sinderen

Wilt u eens romantisch slapen in een bedstee? Dan bent u bij ons aan het goede adres! U logeert in stijl en kunt daarbij genieten van de nostalgische sfeer van eiken gebinten en lemen muren in de boerderij. Gastvrijheid, service en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal en zijn gewaarborgd door onze kleinschaligheid.
Kom gerust een paar dagen want direct vanaf ons erf begint een uitgebreid fiets- èn wandelnetwerk, door het prachtige, eeuwenoude Achterhoekse coulisselandschap. Achter elke bocht ziet u een ander landschap: bossen, kleine weilanden tussen houtwallen, kronkelende beekjes, landgoederen, boerderijen met fraaie erven en dikke bomen. De Achterhoek, is een paradijs om helemaal tot rust te komen!
Onze kleur- en bloemrijke natuurtuin is op TV geweest bij het programma BinnensteBuiten. Kom genieten en zie hoe rijk het leven in de natuurtuin is. Er is zoveel moois te zien, neem de tijd om het intens te beleven. Kijk op onze website bij ‘arrangementen’ naar speciaal voor u geselecteerde aanbiedingen.
B&B NatuurlijkBUITEN Natuurlijk Gastvrij!

Praktische informatie

Accommodatie
Soort gebouw Boerderij
Soort accommodatie Logies & Ontbijt
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
Tuin Ja
Accommodatie op verdieping Ja
Slapen
Eenpersoonskamers 2
Tweepersoonskamers 2
Recreatie
Jeu de boules/Petanque Ja
Ligging
Rustig gelegen Ja
In/bij bos Ja
In/bij natuurgebied Ja
In/bij wandelgebieden Ja
Fraai gelegen Ja
Buiten het centrum Ja
Landelijk gelegen Ja
Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Parkeren bij accommodatie Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Doelgroep
volwassenen Ja
senioren Ja

* De Bed & Breakfast is het gehele jaar door geopend. De tuin is in de zomermaanden geopend van woensdag t/m zondag van 10:30 tot 17:00 uur.