B&B bij de Smidjes

B&B “Bij de Smidjes” is en kleinschalige Bed & Breakfast voor maximaal drie personen met één
2-persoonskamer, één 1-persoonskamer, een eetkamer, een douche/toilet en een eigen opgang.
Deze etage wordt in zijn totaliteit verhuurd aan maximaal drie personen u krijgt de hele verdieping tot uw beschikking het is niet zo dat u het met andere mensen deelt.
Het ligt midden in Silvolde vlak bij het kleine centrum en op fiets afstand van het DRU cultuur centrum in Ulft.
Als u er voor kiest bent u in no-time buiten de bebouwde kom waar er heerlijke wandelroutes zijn.
Ook zijn er een aantal fietsknooppunten in de directe omgeving die een vertrekpunt kunnen zijn voor korte of langere fietsroutes in de mooie natuur van de Achterhoek, of een uitstapje naar Duitsland, Bocholt of de Rijnpromenade in Emmerik.
Eveneens een aanrader is ’s-Heerenberg en Montferland waar u in het heuvelachtige landschap het idee hebt dat u in Frankrijk bent, zeker als u daar een wijngaard bezoekt en de uitstekende plaatselijke wijn probeert.
Bent u een fervent motorrijder zijn er ook voldoende mogelijkheden, een mooie tocht door de Achterhoek, Salland en ook de Brabantse Peel ligt dicht in de buurt, en natuurlijk Duitsland u bent hier acht kilometer van de grens. Uw motor kunt u overdekt stallen in de carport.
Wilt u uitgebreid winkelen in een gezellige binnenstad dan is zeker Doetinchem een optie, het centrum ligt op tien kilometer afstand en is ook makkelijk, via een mooi pad langs de Oude IJssel, per fiets te bereiken.
Wanneer u ’s avonds even weg wilt voor een hapje of een drankje zijn er voldoende gelegenheden, in Silvolde, Terborg en Ulft zijn restaurants en terrasjes of iets verder in Doetinchem is er zeker een ruim aanbod.
Voor een culturele uitspatting zijn er o.a. mogelijkheden in het DRU cultuur centrum in Ulft of het Amphion theater in Doetinchem.
2-persoonskamer € 75 per nacht
1-persoonskamer € 65 per nacht
3 personen € 130 per nacht
Prijzen zijn incl. ontbijt en toeristenbelasting

Praktische informatie

Slapen
Eenpersoonskamers 1
Tweepersoonskamers 1

Koningin Julianastraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
7064 GB, Silvolde