Kunstroute Oude IJsselstreek

Vernieuwend, inspirerend en uitdagend wordt de Kunstroute 2018. Inmiddels hebben zich 38 deelnemende kunstenaars in de gemeente Oude IJsselstreek aangemeld.
Makelaars en ondernemers in onze gemeente zijn uitgenodigd om ook panden beschikbaar te stellen voor de kunstpresentaties om hiermee de leefbaarheid van onze gemeente te onderstrepen.
De nieuwe aanpak vertaalt zich direct in kunstige samenwerking tussen de Stichting Kunstplatform, meewerkende makelaars en ondernemers en de gemeente Oude IJsselstreek. Kunst verbindt niet alleen maar zet ook aan tot nadenken en interpretatie. Kunst maakt gelukkig en geeft kleur aan het leven. Makelaars stappen in de Kunstroute om kunstenaars zonder atelier een plek te kunnen bieden om te exposeren. Maar ook te attenderen op ongewenste leegstand in de verschillende kernen.

Fiets mee en win een kunstwerk
De route gaat zijn 11e editie in waarbij alle inwoners van de Oude IJsselstreek nog op een ludieke manier worden uitgenodigd deel te nemen. Voor de Kunstroute zijn de weekenden 21-22 en 28 en 29 april a.s vastgelegd. Noteer deze vast in uw agenda!
Voor slechts € 2,50 kan iedere deelname aan de Kunstroute een lot uit de loterij worden. Een bijzondere ervaring waar deelnemers aan de route een gratis kunstwerk kunnen winnen van de deelnemende kunstenaars.

Praktische informatie

Vanaf Zaterdag 21 april 2018 tot en met Zondag 29 april 2018

Dag Van Tot
Zondag 11:00 17:00
Zaterdag 11:00 17:00

Ulftseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7064 BA, Silvolde